Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016 και ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα μέλη του συλλόγου μας.
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί από το σύλλογό μας η ημερομηνία κοπής της πίτας μας με αρκετά δώρα για τους μικρούς μας φίλους και την ίδια μέρα θα έχουμε και Γενική Συνέλευση και εκλογές. Θα σας ειδοποιήσουμε και με γραπτό μήνυμα στα κινητά σας τηλέφωνα.
Θα ήθελα να σας θυμίσω να προχωρήσετε άμεσα σε ανανέωση των καρτών σας για το 2016, στις ώρες λειτουργίας του γραφείου, ώστε εκείνη την ημέρα να μην χάνουμε χρόνο, διότι θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι τις κάρτες μας, μιας και πλέον όλοι οι σύλλογοι της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε έχουμε ενιαία κάρτα πανελλαδικά.
Επίσης να σας τονίσω ότι για να συνεχισθεί η λειτουργία του συλλόγου είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας και στο κομμάτι της Διοίκησης του συλλόγου. Όσοι πραγματικά μπορούν και έχουν διάθεση να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για την υποστήριξη και λειτουργία του γραφείου μας, να μας το δηλώσουν και να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές.
Το Τριτεκνικό κίνημα πρέπει να γιγαντωθεί και οφείλουμε προασπίσουμε το μέλλον των οικογενειών μας και των παιδιών μας. Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις και στους αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον.

ο πρόεδρος Γιώργος Τασίκας.