Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ 
ΠΩΣ ΣΤΙΣ 23/2/2015  ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ


ΤΟ Δ.Σ.
Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή με αγάπη και υγεία για όλους μας.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ



Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ και συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Στην αρχή αφού έγινα οι σχετικές διαδικασίες για εκλογή προεδρείου και κατάρτιση λίστας θεμάτων για συζήτηση έγινε μια εισήγηση από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, παρουσιάστηκε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και  ακολούθησαν τοποθετήσεις –προτάσεις από πολλά μέλη. Κεντρικό θέμα ήταν η εξομοίωση και ποιες συναντήσεις και κινήσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα.
Επίσης, αυτό που διαπιστώθηκε από όλους είναι το μεγάλο ενδιαφέρον πολλών περιοχών για ίδρυση νέων συλλόγων και οι εγγραφές που πρόκειται να γίνουν άμεσα, πράγμα που κάνει την Ομοσπονδία πιο δυνατή για να δίνει τις μάχες που χρειάζονται. Μάλιστα από κάποιον ομιλητή έγινε πρόσκληση να εγγραφούν τώρα όσοι είναι ακόμα εκτός της ΟΠΟΤΤΕ γιατί «τώρα ήρθε η ώρα για την εξομοίωση» όπως είπε.
 Ακολούθησε εισήγηση από το Φοροτεχνικό –Λογιστή  κ. Μιχάλη Αμανίτη σχετικά με τη λειτουργία συλλόγων όσον αφορά στα οικονομικά θέματα.
Μετά έγινε μια παρουσίαση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής βοήθεια που έχει ξεκινήσει από την κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, Προϊσταμένη Πληροφορικής στο Δήμο Δράμας, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι σύλλογοι για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν
Τέλος, πραγματοποιήθηκε  η    παρουσίαση προγράμματος διαχείρισης συλλόγων από αντιπρόσωπο εταιρείας, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση των συλλόγων.
Γενικότερα η συνάντηση αυτή ήταν πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα, γιατί οι σύλλογοι ενημερώθηκαν για αρκετά πράγματα που τους αφορούν.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.














ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ . 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.





Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 
ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 



Φίλες και φίλοι τρίτεκνοι,
Για μια ακόμη φορά πλήττεται η τρίτεκνη οικογένεια, αυτή τη φορά από τους Πανεπιστημιακούς των Αρχιτεκτονικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με αίτηση που έχουν υποβάλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ( ΣτΕ ), προκειμένου να ακυρώσουν το νόμο για τις μεταγραφές.  Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ, αποφασίστηκε η κινητοποίηση όλων των μελών των Συλλόγων Τριτέκνων   ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ         6-2-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ  ημέρα που θα εξεταστεί η προσφυγή. ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Αν η απόφαση είναι αρνητική για μας, θα υπάρχει δεδικασμένο και εγκυμονεί ο κίνδυνος να εφαρμοστεί και στα άλλα Πανεπιστήμια με αποτέλεσμα την κατάργηση του Νόμου, άρα και των μεταγραφών.  Λόγω λοιπόν της κρισιμότητας αυτής, επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί αγωνιζόμενοι.
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ                                  
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   6-2-2015                                
ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ                                                
( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47 – 49 )

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΑΣ.

                    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ                                      ΝΑ «ΦΥΛΑΤΤΟΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»!

ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ                                             ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ                            ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ                             ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΝΑΙ ! ! ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.